Sobre nosaltres

Continuem innovant per a fer-te avançar

LA INNOVACIÓ QUE ET FA AVANÇAR va ser el nostre primer eslògan en fundar MICROAREA. Avui, continuem innovant perquè puguis arribar més lluny i gaudir de tecnologies que ni vas imaginar tenir al teu abast. Funcionalitats que ens han fet poder treballar en remot, unir equips de treball repartits pel món i continuar oferint els nostres serveis fins i tot en temps tan convulsos com els que estem vivint.

Sobre nosotros

Seguimos innovando para hacerte avanzar

LA INNOVACIÓN QUE TE HACE AVANZAR fue nuestro primer eslogan al fundar MICROAREA. Hoy, seguimos innovando para que puedas llegar más lejos y disfrutar de tecnologías que ni imaginaste tener a tu alcance. Funcionalidades que nos han hecho poder trabajar en remoto, unir equipos de trabajo repartidos por el mundo y seguir ofreciendo nuestros servicios incluso en tiempos tan convulsos como los que estamos viviendo.

Col·laboradors internacionals

Usuaris

Productes

Anys en el negoci

Nuestra historia

Comencem a desenvolupar programari en 1990 perquè volíem Convertir la seva gestió en una experiència accessible i potent

Després de les nostres primeres versions en MS-DOS amb un desenvolupament basat en *Quick *Basic. Entre 1990 i 1995 decidim migrar els nostres productes de les pantalles en blanc i verd als quals molts dubtessin que algun dia es convertís en un sistema operatiu: Windows.

Poques companyies que col·laboraven amb nosaltres van apostar per aquesta nova aventura. Afortunadament, els astres es van alinear i Windows es va convertir en el sistema operatiu més utilitzat i el nostre programari en el primer a tenir versions disponibles per a Windows 3.1, Windows 95 i convertir-se en la primera gamma de productes amb tecnologia 32 bits.

Tot, això que sona antic ha anat evolucionat durant 32 anys i incorporant tecnologies inimaginables quan comencem. Reptes com a treball en multilloc remot, sistemes híbrids en el iCloud, teletreball i tantes i tantes funcionalitats que els programes inclouen en l’actualitat són la prova del nostre compromís com a desenvolupadors d’oferir-los:

  • Control total sobre les seves dades, sense fer-los captius d’aplicacions web en la qual el fabricant de programari accedeix a les seves dades.
  • Accés a la més avançada tecnologia amb integracions amb Google, Microsoft, Amazon Web Services i així, fins més de 100 companyies que integrar els seus productes amb les nostres aplicacions.

Ens vam haver d’internacionalitzar per a importar tecnologies capdavanteres i proveir-los d’un servei adaptat a la globalització del mercat i pròxim als fabricants de programari més innovador.

Durant més de 13 anys, les nostres oficines a Nova York i Califòrnia ens han permès enriquir el nostre producte amb altres maneres de treballar en el món sencer. Utilitzar amb anticipació tecnologies que no estaven disponible o es trobaven en fase de desenvolupament i facilitar el que la seva signatura es converteixi en una multinacional de la mateixa forma que nosaltres ho vam fer.

Com resava el nostre primer eslògan, MICROAREA ha pretès ser la innovació que et fa avançar.

T'agrada la nostra filosofia?